POIMUKATE OY

Yrityksestä

Poimukate Oy kuuluu Suomen vanhimpien katto- ja seinäprofiloijien joukkoon. Yhtiön juuret ulottuvat lähes kuuden vuosikymmenen päähän ja sen kokemus valmiiksi pinnoitetuista materiaaleista lähes yhtä kauas. Poimukate Oy toimii osana Ruukki Construction Oy:tä vuoden 2023 alusta alkaen.

Teräskatteiden ja kattotarvikkeiden kattavan valikoiman lisäksi valmistamme myös näyttäviä julkisivuverhouksia. Pitkä kokemus alalta takaa raaka-aineen perinpohjaisen tuntemisen. Täten valmistamme tuotteemme vain korkealaatuisesta pinnoitetusta teräsohutlevystä.

Tärkeä osa maisemaa

Poimukate Kattopaketti on kotimainen korkealuokkainen teräskatto, joka on suojannut suomalaisia koteja vaativissa olosuhteissa lähes kuusikymmentä vuotta. Poimukatteen teräskatto on laadukas, pitkäaikainen ja tyylikäs valinta kotisi kruunuksi. Tarjoamme erilaisiin taloihin ja ympäristöihin sopivia profiili- ja värivaihtoehtoja takuupinnoitetusta teräsohutlevystä. Teräskaton asentamisen helppous ja keveys mahdollistavat sen käytön sekä uudis- että korjausrakentamisessa. Kotimainen, nykyaikainen tuotanto takaa nopeat toimitukset ja käyttämämme laadukkaat raaka-aineet tarjoavat kilpailukykyisen hintalaatusuhteen.

Kokonaisvaltaista palvelua

Palvelemme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti. Meiltä saat teräskattopaketit Pohjois-Karjalan alueella myös asennettuina uudis- sekä remontointikohteisiin. Vuosikymmenten aikana meille on kertynyt valtava kokemus pinnoitetusta teräksestä. Autamme asiakkaitamme asennus- tai remonttiasioissa tarpeiden mukaan.

Kestävä ja ajaton julkisivu

Poimukate Oy:n valmistama julkisivujärjestelmä tarjoaa kestävää, yksilöllistä ja ajatonta pintaa rakennusten ulkoseinämateriaaliksi. Valikoimaan kuuluvat julkisivukasetit ja -lamellit takaavat näyttävän kokonaisuuden. Teräksisiä poimulevyjä voidaan käyttää joko täydentämään kasettijulkisivun ilmettä tai erinomaisesti myös yhtenäisenä sileänä pintana.

Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit säätää valintojasi asetuksista