Kattoremontti piti tehdä, mutta kesä meni ohi kuin varkain? Niin kuin Suomen kesällä usein tapana on… Eipä haittaa, talvi on itse asiassa erinomaisen hyvä ajankohta kattoremontille: pakkasilma on kuivaa, eikä sadekuuroista ole pelkoa.

Ja vaikka lunta olisi tullut talven aikana reilustikin, puhaltamalla katto puhdistuu nopeasti. Talon ympäriltä lumityöt kuuluvat tilaajalle, mutta ne saa myös kattoremonttiin edullisesti lisäpalveluna. Roudan ansiosta telineet eivät juuri jätä painaumia pihaan - savisella tai muuten pehmeällä maalla talvi voikin olla paras ajankohta remontille.

Meillä Poimukatteella pakkasraja kattoasennuksille on -15 astetta, joten remontti voidaan tehdä aivan pahimpia pakkasjaksoja lukuun ottamatta milloin vain. Ei meitä kovempikaan pakkanen pelota, mutta pelti ei taivu kunnolla tätä alemmissa lämpötiloissa, ja etenkin konesaumakaton asennuksessa voi koitua ongelmia.

Asunnon lämpötilaan katteen vaihtaminen ei vaikuta, joten sähkölaskuakaan ei tarvitse pelätä - ei ainakaan normaalia talvea enempää… Liukkaus ei ole ammattilaiselle ongelma, oikeat turvavarusteet takaavat turvallisuuden kaikissa olosuhteissa. Eikä vuosikymmenten kokemuksestakaan toki haittaa ole.

Jos taas mittari heilahtaa plussan puolelle ja lumisade vaihtuu vedeksi - niin kuin yhä useammin tuntuu käyvän - pressut suojaavat kattorakenteita kastumiselta aivan kuten kesälläkin. Urakka kestää talvellakin vain muutaman päivän, joten asumista kattoremontti häiritsee ylipäätään vain vähän.

Asiakkaan näkövinkkelistä talvi on hyvä ajankohta kattoremontille senkin takia, että se ei ole sesonkiaikaa ja toimeen päästään yleensä nopeammin kuin kesäkuukausina. Samoin remontin ajankohtaan voi monesti vaikuttaa paremmin kuin kesällä. Moni teettää kattoremontin talviaikaan myös kesämökilleen. Kun remontti on hoidettu alta pois, lomalla voi keskittyä olennaiseen.

Kalenterimme täyttyy talven osalta hyvää vauhtia, joten varaa oma kattoremonttisi heti! Ja jos joku asia askarruttaa, kysy. Autamme mielellämme.

Ota yhteyttä


Kiinnostuitko tuotteistamme? Jätä puhelinnumerosi tai soita meille.

Voit ottaa meihin yhteyttä

sähköpostitse: myynti(at)poimukate.fi
puhelimitse: 0400 1700 20

Olemme avoinna arkisin klo 7.30-16.00.