KATTOMALLISTOMME

Teräskattomallistomme on laadukas, pitkäikäinen ja tyylikäs valinta kotisi kruunuksi. Oli tarpeesi sitten modernin tai perinteisemmän talon katto, Poimukatteen kattavasta valikoimasta löydät erilaiset väri- ja pintamateriaalivaihtoehdot juuri sinun katollesi.

Lukkosaumakatto Nostalgia

Perinteisen suomalaisen peltikaton ajaton tyylikkyys yhdistyy Nostalgia-sarjassa nykyaikaisiin materiaaleihin ja kestävään lopputulokseen. Nostalgiasta saatavilla sileä sekä jäykisteurilla varustettu katetyyppi. Nostalgia säilyttää väsymättä ryhtinsä vuodesta toiseen.

Tutustu mallistoomme

Tiilikuviokatto

Hyvännäköinen ja laadukas tiilikuviokattomme sopii kaikenlaisille kattopinnoille. Mallistostamme löytyy kaksi tiiilkuvioprofiilia: Tiilipoimu ja Kruunukate.

Tutustu mallistoomme

Poimulevykatto

Poimukatteen katemallistosta löytyy selkeän tyylikäs vaihtoehto kaikentyylisiin ja -ikäisiin rakennuksiin asuinrakentamisesta teollisuusrakentamiseen. Ajattomat poimulevyt antavat katolle tai julkisivulle persoonallisen ilmeen.

Tutustu mallistoomme

Harmonia -kattoprofiili

HARMONIA-kattomme on linjakas ja uudentyyppinen kattoprofiili, jossa yhdistyy ajattomuus ja toimivuus.

Tutustu mallistoomme

PK konesaumakatto

Poimukatteen Konesaumakatto on perinteikäs kattovaihtoehto. Valmistamme tehtaallamme konesaumakaton osat valmiiksi katon mittojen mukaan. Ajaton konesaumakatto on näyttävä ja pitkäaikainen kattoratkaisu.

Tutustu mallistoomme

Tutustu referensseihimme

Timo Turpeinen on toiminut kauppiaana Liperin Rautanetissä jo 17 vuotta. Hän on tehnyt yhteistyötä Poimukatteen kanssa koko kauppiasuransa ajan. Poimukatteen etuna on Turpeisen mielestä paikallisuus, sillä itäsuomalaisen yrittäjän on helppo toimia toisen itäsuomalaisen toimittajan kanssa. Turpeinen kehuu myös Poimukatteen monipuolista tarjontaa sekä nopeaa ja hyvää palvelua. Vuosien saatossa yhteistyössä on Turpeisen mukaan esiintynyt erittäin vähän ongelmia, reklamaatioitakaan ei ole tullut oikeastaan ollenkaan.

 

”Suosittelen Poimukatetta. Pitkäjänteinen yhteistyö kantaa hedelmää!”

Timo Turpeinen

Rautanet Liperi

Viitasaarelainen ”rautakauppiaan vävy”, Jouko Heleoja on työskennellyt Rautakauppa Mehto Oy:ssä jo 20 vuotta. Hänen toimenkuvaansa kuuluu ostoista vastaaminen, myynti sekä tarjouslaskenta. Poimukatteen kanssa hän on tehnyt yhteistyötä jo yli 15 vuotta. Poimukatteen eduiksi Heleoja mainitsee toimintavarmuuden sekä hyvälaatuiset tuotteet. ”Toimitukset ovat menneet aina, kuten on sovittu!”

Heleojan mukaan myös kaupanteko on Poimukatteen kanssa helppoa ja joustavaa. ”Isot toimijat ovat usein kasvottomia, Poimukatteen kohdalla näin ei ole”, hän kertoo. Reklamaatioitakaan ei vuosien aikana ole tullut juuri ollenkaan.

”Aion jatkossakin suositella asiakkailleni Poimukatteen tuotteita!”

Jouko Heleoja

Ostovastaava myyjä, Rautakauppa Mehto Oy

Jukka Nissilä toimii kauppiaana K-Rauta Rautapohja Oy:ssä Ylivieskassa. Rautapohjan perustivat hänen vanhempansa vuonna 1987. Nissilä itse on toiminut yrittäjänä lähes 17 vuotta. Hänen mukaansa Poimukatteen tuotevalikoima on laaja ja laadukas. ”Arvostan Poimukatteen nopeaa ja mutkatonta asiakaspalvelua”, Nissilä kertoo. Tuotteiden laatu ja palvelun nopeus on rautakauppa-alalla tärkeää ja siksi on myös tärkeää, että tarjouksen saa nopeasti.

Suomalaiset teräskatetuotteet ovat Nissilän mukaan pääsääntöisesti korkeatasoisia, mutta joidenkin toimijoiden kohdalla tavoitettavuus ei ole Poimukatteen luokkaa. Siksi hän suosittelee Poimukatteen tuotteita tulevaisuudessakin.

”Olen hyvillä mielin myynyt Poimukatteen katot naapurustooni ja olemme edelleen hyvissä väleissä. Se kertonee kaiken!”

Jukka Nissilä

Kauppias, K-Rauta Rautapohja Oy - Ylivieska

Aluemyyntipäälliköt:

Ari Kilpeläinen

Myyntijohtaja
Itä-Suomi, suurasiakkaat koko Suomi

0500 279 533

ari.kilpelainen@poimukate.fi

Hans Behm

Aluemyyntipäällikkö
Keski-Suomi ja Länsi-Suomi

050 388 1791

hans.behm@poimukate.fi

Janne Pitkänen

Aluemyyntipäällikkö
Etelä-Suomi, Etelä-Savo ja Kaakkois-Suomi

050 388 1792

janne.pitkanen@poimukate.fi

Simo Tunttunen

Aluemyyntipäällikkö
Pohjois-Suomi ja Pohjois-Savo

050 388 1793

simo.tunttunen@poimukate.fi

Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit säätää valintojasi asetuksista