Kattoremontit ja asennukset Pohjois-Karjalassa

Poimukatteen teräskattojen asennus- ja remontointipalvelu

Teemme teräskattoasennuksia ja -remontteja Pohjois-Karjalan alueella. Teräskattojen valmistajana meillä on vuosikymmenten kokemus pinnoitetusta teräksestä, joka takaa asiakkaillemme asiantuntevaa palvelua ja laadukasta jälkeä. Teräskaton asentamisen yhteydessä asiakkaanamme saat kaikki katon tarvitsemat lisävarusteet kattoturvatuotteista ja sadevesijärjestelmään. Annamme teräskatteen pinnoitteelle jopa 20 vuoden takuun.

Laadukas ja kestävä teräskatto

Poimukate Kattopaketti on kotimainen korkealuokkainen teräskatto, joka on suojannut suomalaisia koteja vaativissa olosuhteissa jo yli 55 vuoden ajan. Poimukatteen teräskatto on laadukas, pitkäaikainen ja tyylikäs valinta kotisi kruunuksi. Tarjoamme erilaisiin taloihin ja ympäristöihin sopivia profiili- ja värivaihtoehtoja takuupinnoitetusta teräsohutlevystä. Teräskaton asentamisen helppous ja keveys mahdollistavat sen käytön sekä uudis- että korjausrakentamisessa. Kotimainen, nykyaikainen tuotanto takaa nopeat toimitukset ja käyttämämme laadukkaat raaka-aineet tarjoavat kilpailukykyisen hintalaatusuhteen.

LAITA KATTOSI TERÄSKUNTOON!

 • Teräskattojen asennukset ja remontit

  Poimukate Oy tarjoaa asennuspalvelua kaikille kattotuotteille uudis- ja remonttikohteisiin. Meiltä myös tyylikkäät konesaumakatot asennettuna.

 • Tarjouspyynnön tekeminen on vain muutaman askeleen päässä

  Klikkaa auki nettisivuillamme alla oleva tarjouspyyntölomake, tulosta ja täytä se ohjeiden mukaisesti. Valitse sopiva kattopiirros ja täytä siihen kaikki tarvittavat tiedot ohjeiden mukaisesti.

 • Myynti hyvin varustetuista rautakaupoista

  Toimita tarjouspyyntöä varten täytetyt tiedot jälleenmyyjällemme. Poimukate Oy kattotuotteiden myynti tapahtuu rautakauppojen kautta.

HYÖDYNNÄ KOTITALOUSVÄHENNYS REMONTTITYÖSSÄ!

Kotitalousvähennys kannattaa hyödyntää kodin tai vapaa-ajan asunnon remonttiin kohdistuvasta työn osuudesta. Vuonna 2019 vähennys on 2400 € / henkilö. Jos esimerkiksi taloudessanne on kaksi veronmaksajaa, vähennys voi olla 4800 €. Lisää kotitalousvähennyksestä.

KAUTTAMME VOIT HAKEA MYÖS RAHOITUSTA REMONTTIISI!

Maksa kattoremonttisi kätevästi osissa OPn rahoituksella. Rahoitus 1 000–30 000 €

 • Joustava takaisinmaksuaika.
 • Korko OP-prime + 6,95 %.
 • Laskutuspalkkio 7 €/kk.
 • Kuukausi korotonta ja kulutonta maksuaikaa.
 • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
 • Rahoituksen korot ovat verovähennyskelpoisia asuntolainan tapaan, kun rahoitetaan oman vakituisen asunnon perusparannusta.
 • Rahoitus kerryttää Osuuspankin omistajajäsenille OP-bonuksia.

Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 euron luotolle on 8,74 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 % (7,2 % 12/18), laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 945,62 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaiaka on 77 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

ESIMERKKILASKELMA

HAE RAHOITUS TÄSTÄ, SAAT PÄÄTÖKSEN HETI!

100%

Tarkkaa ja huoleellista jälkeä!

Täytä tarjouspyyntölomake ja toimita se jälleenmyyjällemme yhdessä kattopiirroksen kanssa

Tarjouspyyntölomake

Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit säätää valintojasi asetuksista