Kattoremontit ja asennukset Pohjois-Karjalassa


Poimukatteen teräskattojen asennus- ja remontointipalvelu

Teemme teräskattoasennuksia ja -remontteja Pohjois-Karjalan alueella. Teräskattojen valmistajana meillä on vuosikymmenten kokemus pinnoitetusta teräksestä, joka takaa asiakkaillemme asiantuntevaa palvelua ja laadukasta jälkeä. Teräskaton asentamisen yhteydessä asiakkaanamme saat kaikki katon tarvitsemat lisävarusteet kattoturvatuotteista ja sadevesijärjestelmään. Annamme teräskatteen pinnoitteelle jopa 20 vuoden takuun.

Laadukas ja kestävä teräskatto

Poimukate Kattopaketti on kotimainen korkealuokkainen teräskatto, joka on suojannut suomalaisia koteja vaativissa olosuhteissa jo yli 55 vuoden ajan. Poimukatteen teräskatto on laadukas, pitkäaikainen ja tyylikäs valinta kotisi kruunuksi. Tarjoamme erilaisiin taloihin ja ympäristöihin sopivia profiili- ja värivaihtoehtoja takuupinnoitetusta teräsohutlevystä. Teräskaton asentamisen helppous ja keveys mahdollistavat sen käytön sekä uudis- että korjausrakentamisessa. Kotimainen, nykyaikainen tuotanto takaa nopeat toimitukset ja käyttämämme laadukkaat raaka-aineet tarjoavat kilpailukykyisen hintalaatusuhteen.

LAITA KATTOSI TERÄSKUNTOON!

Teräskattojen asennukset ja remontit

Poimukate Oy tarjoaa asennuspalvelua kaikille kattotuotteille uudis- ja remonttikohteisiin. Meiltä myös tyylikkäät konesaumakatot asennettuna.

Tarjouspyynnön tekeminen on vain muutaman askeleen päässä

Klikkaa auki nettisivuillamme alla oleva tarjouspyyntölomake, tulosta ja täytä se ohjeiden mukaisesti. Valitse sopiva kattopiirros ja täytä siihen kaikki tarvittavat tiedot ohjeiden mukaisesti.

Myynti hyvin varustetuista rautakaupoista

Toimita tarjouspyyntöä varten täytetyt tiedot jälleenmyyjällemme. Poimukate Oy kattotuotteiden myynti tapahtuu rautakauppojen kautta.

 

HYÖDYNNÄ KOTITALOUSVÄHENNYS REMONTTITYÖSSÄ!

Kotitalousvähennys kannattaa hyödyntää kodin tai vapaa-ajan asunnon remonttiin kohdistuvasta työn osuudesta. Vuonna 2019 vähennys on 2400 € / henkilö. Jos esimerkiksi taloudessanne on kaksi veronmaksajaa, vähennys voi olla 4800 €. Lisää kotitalousvähennyksestä.

%

Tarkkaa ja huoleellista jälkeä!

KAUTTAMME VOIT HAKEA MYÖS RAHOITUSTA REMONTTIISI!

Maksa kattoremonttisi kätevästi osissa OPn rahoituksella. Rahoitus 1 000–30 000 €

  • joustava takaisinmaksuaika,
  • korko OP-prime + 6,75%,
  • laskutuspalkkio 7 €/kk,
  • luoton perustamismaksu 100 €,
  • voit saada kaksi maksuvapaata kuukautta vuosittain,
  • voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja,
  • rahoituksen korot ovat verovähennyskelpoisia asuntolainan tapaan, kun rahoitetaan oman vakituisen asunnon perusparannusta,
  • rahoitus kerryttää Osuuspankin omistajajäsenille OP-bonuksia.

KSL:n mukaisesti laskettava todellinen vuosikorko 10 000 € luotolle 42 kk laina-ajalla on 9,07 %, kun nimelliskorko on 7,20 %. Luottohinta on 11 618 € (tilanne 11/2016). Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

HAE RAHOITUS TÄSTÄ, SAAT PÄÄTÖKSEN HETI!

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko kattoremontista tai -asennuksesta? Jätä puhelinnumerosi tai soita meille. Autamme sinua suunnittelussa ja vastaamme kysymyksiisi. Voit myös tulostaa ja täyttää alla olevan tarjouspyyntölomakkeen ja tuoda sen meille.

Voit ottaa meihin yhteyttä

SOITA  0400 1700 20

 

sähköpostitse: tuomo.repo(at)poimukate.fi

Olemme avoinna arkisin klo 7.30-16.00.

Täytä tarjouspyyntölomake ja toimita se jälleenmyyjällemme yhdessä kattopiirroksen kanssa

Valitse sopiva kattotyyppi ja klikkaa kuvan päällä tulostaaksesi kattopiirroksen tarjouspyyntöä varten.

Tarvittaessa voit käydä katsomassa mallin kattopiirroksesta tästä